преждевременна еякулация

Кой е засегнат от проблема с преждевременна еякулация? Проблемът с преждевременната еякулация засяга мъже на различна възраст. Както млади мъже между 20 и 25 години, така и тези над 35. В 90% от случаите причините са психологически, свързани със стрес, притеснение и неувереност, което води до физически прояви на проблема.

Стимулантите, които забавят еякулацията, помагат както при психологическите, така и при физическите аспекти на проблема. Когато се премахне физическото проявление с помощта на лекарства, мъжете стават по-уверени. Което води до изчезване на психологическите причини за преждевременната еякулация.

Дори когато проблемът е изцяло физически, стимулантите (като спрейове за задържане) могат да бъдат ефективни. Преждевременната еякулация често е свързана с ниски нива на тестостерон, което също води до непостоянна и недостатъчно твърда ерекция. Стимулантите, които съдържат възбуждащи съставки и дапоксетин, помагат за забавянето на еякулацията.

Продуктите за преодоляване на преждевременната еякулация осигуряват здрава и мощна ерекция, твърд член и забавено свършване, което гарантира пълноценен полов акт и повишаване на нивата на тестостерон. Специалистите препоръчват добавяне на добавки за повишаване на тестостерона, като Tribulus Terrestris.

Под въздействието на стрес и натоварено ежедневие, един на всеки трима мъже страда от преждевременна еякулация. Причините могат да бъдат както психологически, така и свързани с ниски нива на тестостерон. Важно е да се потърси помощ, тъй като съвременните средства ефективно помагат за справяне с този проблем и за задоволяване на партньорката.

Прочетете и: Какво представлява Испанска муха?