Повишаване на сексуалната издържливост

Повишаване на сексуалната издръжливост

Как да увеличим сексуалната издръжливост? Съвети за повишаване на сексуалната издръжливост.

Споменатите по-долу методи ще помогнат за подобряване на сексуалното представяне и ще отговорят на най-търсения въпрос – „как да увеличим сексуалната издръжливост или сила?“

Повишаване на сексуалната издръжливост

1. Редовни упражнения

Проучванията показват, че подобряването на сърдечно-съдовото здраве е ключ към подобряване на сексуалното здраве. Вашата сексуална енергия се увеличава, ако поддържате сърцето си в добра форма. Затова се отдайте редовно на сърдечно-съдови упражнения като бягане, плуване, колоездене или танци, за да останете по-дълго в леглото.

2. Хранителна и здравословна диета

Опитайте се да включите хранителни продукти в ежедневната си диета, които са полезни за кръвоносната система. Консумирайте плодове и зеленчуци, нискомаслени млечни продукти, пълнозърнести продукти, ядки и бобови растения в ежедневната си диета. Освен това избягвайте преяждането със захар, солени и наситени мазнини.

3. Управлявайте стреса

Стресът е най-големият убиец на либидото. Силният стрес увеличава сърдечната честота и кръвното налягане, намалявайки сексуалните ви желания и засягайки сексуалната активност. Така че, предпазете се от стреса си, като се отдадете на дейности като танци, йога или нещо, което ви харесва. Това ще повиши на сексуалната ви издържливост.

4. Мастурбирайте

Ако искате да издържите по-дълго в леглото, практикувайте мастурбация. Помага за подобряване на вашата сексуална издръжливост, подобрява дълголетието и в крайна сметка води до приятен секс.

5. Откажете пушенето и пиенето

Пушенето причинява високо кръвно налягане и предизвиква много други проблеми като кръвни съсиреци, инфаркт или инсулт. Изследванията доказват, че дори пушенето води до еректилна дисфункция. Така че е ясно, че отказването от цигарите е добро не само за вашето сърдечно-съдово и белодробно здраве, но и за сексуалното здраве. Трябва също да ограничите приема на алкохол, тъй като прекомерната консумация на алкохол може да попречи на производството на мъжки хормони, което води до безплодие и еректилна дисфункция.

6. Отдайте значение на взаимното удоволствие

Чудите се как да увеличите сексуалната издръжливост? Защо не поискате помощ от партньора си? Говорете с партньора си и се вслушвайте в чувствата и мислите му и те ще ви помогнат да намалите сексуалната тревожност и да се представите по-добре в леглото.

7. Насладете се на висококачествен сън

Липсата на сън води до безброй здравословни проблеми като депресия, затлъстяване, тревожност и сърдечно-съдови заболявания. Изследванията дори доказват, че лошото качество на съня е пряко пропорционално на проблемите със сексуалната издържливост, включително импотентност или еректилна дисфункция. Така че, ако спите по-малко от седем часа на нощ, време е да промените графика си. Уверете се, че получавате висококачествен и необезпокояван сън за минимум седем часа дневно.

8. Изпийте една или две чаши кафе

Ако смятате, че еректилната дисфункция е причината да не се наслаждавате на дълга, удовлетворяваща сексуална сесия, опитайте да изпиете няколко чаши кафе.

Според изследване, извършено с помощта на данните от Националното проучване за изследване на здравето и храненето, мъжете, които консумират две до три чаши кафе на ден, са по-малко склонни да развият ЕД, отколкото техните връстници. Това е така, защото кофеинът кара хелицинните артерии (основните артерии за получаване на ерекция) да се отпуснат. В резултат на това има тласък на притока на кръв, което улеснява ерекцията. Опитайте се обаче да не прекалявате с него.

9. Опитайте упражнения за тазовото дъно

Известни също като упражнения на Кегел, упражненията за тазовото дъно тренират мускулите, които се простират от пуничната кост до опашната кост. Освен че участват в контролирането на уринирането, тези мускули помагат при процеса на еякулация. Според проучване, упражненията за тазовото дъно могат да увеличат сексуалната издържливост при мъже, засегнати от преждевременна еякулация.

10. Намалете консумацията на порно Въпреки че е напълно нормално да се консумира порно, не трябва да прекалявате. Това е така, защото може да има отрицателно въздействие върху вашето сексуално желание и цялостното сексуално представяне. Някои изследвания сочат връзка между използването на порно и намаленото сексуално удовлетворение. Ако смятате, че консумирате твърде много порно, може би е време да останете на заден план.