Упражнения срещу преждевременна еякулация

Упражнения срещу преждевременна еякулация. Преждевременната еякулация може да бъде много неприятен момент, особено, ако се повтаря твърде често. За щастие има няколко прости упражнения, които помагат при преждевременна еякулация.

Намаляване на притока на кръв към члена

Ако по време на мастурбация или секс усетите превъзбуда, веднага стиснете вашия пенис непосредствено зад главата и притискайки избутвайте кръвта от главата към основата. По този начин ще намалите чувствителността и ще успеете да ограничите притока на кръв, а това ще забави еякулацията. Тази техника намалява импулса за свършване и сексуалното напрежение.

Няколко упражнения

Още днес можете започнете да правите упражнения, които контролират мускулите на тазовото дъно. Те са отговорни за спирането на притока на урина към уретрата от пикочния мехур.

Тези упражнения ще ви помогнат да имате контрол над еякулацията си. Те могат да се правят и от мъжете и дори да нямат проблем с това. Най-хубавото е, че могат да се практикуват навсякъде и това да остане незабелязано от околните. Трябва да правите 10 серии по 10 повторения като всяко едно от повторенията е с продължителност от 30 секунди. Този метод е помогнал на хиляди мъже по цял свят, които страдат от преждевременна еякулация.

Вижте още статията ни: как да правим дълъг и качествен секс